10 natuurlijke geneesmiddelen voor een gezonde huid!

Huidverzorging is essentieel voor onze algehele welzijn. Het verzorgen van je huid zorgt niet alleen voor een levendige uitstraling maar het vermindert ook het risico van rimpels op latere leeftijd. Wij hebben een lijst samengesteld van 10 natuurlijke geneesmiddelen die effectief zijn voor je huid. Deze 10 methoden zijn eenvoudig in gebruik en betaalbaar. Het bespaart u de hoge kosten van de cosmetische huidverzorgingsproducten in de parfumeries.

1. Zure room & Cacao gezichtsmasker
Gefermenteerde zure room zit vol met melkzuur, dit is zeer gunstig voor je huidverzorging. Melkzuur helpt je huid gehydrateerd te houden, je gezicht ziet er daardoor jeugdig en levendig uit. Cacao bevat anti-oxiderende eigenschappen deze zorgen weer flavonoïden, wat weer perfect werkt tegen schade van UV-straling.

cacao-masker

Het gezichtsmasker maak je door een eetlepel cacao, een eetlepel honing en een eiwit te mengen. Mix dit goed en breng het aan op je gezicht. Laat het masker opdrogen en spoel het voorzichtig af met een zacht washandje. Deze alles in een masker zal uw huid verstevigen, hydrateren en repareren.