11 alledaagse problemen die Vodka kan oplossen

Vodka is, was en zal altijd het beste zijn als een drankje dat je dronken krijgt. Maar vodka kan ook handig zijn voor andere dingen rondom het huis. Hier zijn enkele alternatieve toepassingen voor vodka.

Mondwater
Meng een kopje goedkope vodka met 9 eetlepels kaneel om een ​​goeie mondwater te maken die alleen voor volwassenen bestemd is.

Stinkende voeten
Last van stinkvoeten, spuit wat vodka om je voeten schoon te maken. Giet wat vodka in een spuitfles met water en gebruik het om in je stinkende schoenen te spuiten.

Vieze handdoeken
Als je wat handdoeken hebt die vreemd ruiken, kan je 1/3 kopje vodka aan je wasmiddel toevoegen om je handdoeken van de scherpe geuren te ontdoen.

Kwallensteek
Het desinfecteren, genezen en kalmeren van je kwallensteken doe je door er wat vodka op te doen.

Ramen lappen
Meng een kopje vodka, 1/4 kop azijn, en 1 theelepel vloeibare zeep in een spuitfles voor de beste glazenwas reiniger die je ooit hebt gezien.

Onkruid doden
Meng wat vodka, water en afwaszeep in een spuitfles en bespuit het direct op onkruid om ze te doden.

Stickers verwijder
Schrob de sticker met wat vodka om de vasthoudendheid te verwijderen.

Langer van je bloemen genieten
Voeg wat vodka toe aan het water in je bloemenvaas om bacteriën te doden en het leven van je bloemen te verlengen.

Gefrituurde kip
Wil je knapperige gefrituurde kip voeg dan vodka toe aan het beslag om het verdampingsproces te vertragen en je korst lekker en knapperig te maken.

Romig ijs
Als je zelfgemaakt ijs maakt, zorg ervoor dat je een eetlepel vodka toevoegt, zodat je ijs niet te snel bevriest met als eind resultaat heerlijk romig ijs.

Glanzend en soepel haar
Giet 100 milliliter vodka in je shampoo-fles om je haar glanzend en soepel te maken. De vodka neutraliseert de ph-gehalte van je haar.