3 Onverwachte manieren om bier te gebruiken

Volgens de National Beer Wholesalers Association dronken Amerikaanse consumenten 27,5 liter bier en cider per persoon gedurende een jaar. Wist je dat je veel meer met bier kunt dan alleen opdrinken? Wij hebben een leuk lijstje samengesteld van dingen die je kunt doen met bier.

Poets koperen pannen en gouden sieraden
Vanwege de zuurgraad kan je makkelijk je koperen potten met bier laten blinken als nieuw. Giet bier in de koperen pan en laat het weken, veeg het daarna af met een doek. Voor gouden juwelen, doe je een ring in een beker bier en laat het een beetje weken voor het oppoetsen.

Snurken
Heb je last van een snurkende partner probeer dit dan uit, neem een bier blik en bevestig het aan je shirt voor het slapen gaan. Trek je shirt met de bierblik achterste voren aan en ga in bed liggen, het feit dat de bierblik heb de rug is zal de snurkende gene ervan weerhouden om op zijn rug te gaan liggen. En in die slaapstand snurk je het meest.

Couple in bed with woman trying to sleep with man snoring

Beauty
Volgens Medical Daily heeft bier een lage pH, waardoor het je haar schoon maakt. De gist van de schuim is ook ideaal voor het bestrijden van acne, door de productie van talg te verminderen en daarna puistjes te verminderen.
De Alternatieve Daily zegt: “Het maken van een bier bad is makkelijk. Je hebt niet echt een heel bad met bier nodig. Enige wat je nodig hebt is een flesje van je favoriete bier, 2 eetlepels kokosnoot olie en 1 kop Epsom zout. Voeg er heet water aan toe en je hebt je bier bad!

Filter by
Post Page
DOE-HET-ZELF
Sort by