4 manieren om je toilet zonder loodgieter te ontstoppen

Je voelt je opgelucht, ontspannen en lichter. Alles lijkt goed tot je je toilet doortrekt. Je realiseert je dat de boodschap die je in je toilet hebt achtergelaten niet doorspoelt. Het toilet is verstopt en je begint te zweten, omdat je weet dat je geen ontstopper hebt. De astronomische kosten van een loodgieter beginnen door je hoofd te spoken en dat is het tweede ding dat jou ongemakkelijk maakt, naast je stinkende toilet.

Nou je hoeft niet in te paniek te raken of een loodgieter te bellen. Misschien kunt je jouw toilet zelf ontstoppen.
Je kan deze methodes zelf proberen voordat je een loodgieter belt. Hier zijn 3 doe-het-zelf manieren om een ​​toilet zonder loodgieter te ontstoppen. Voordat je begint is het raadzaam om de toiletkraan uit te schakelen om te voorkomen dat er nog meer water in je tank komt.

Kledinghanger
Ontvouw een ijzeren kledinghanger en plaats het in het toilet gat en probeer de verstopping te verhelpen, zodat je kan doorspoelen. Zet de toiletkraan weer aan en spoel je toilet door. Wees voorzichtig om het porselein van je toilet niet te beschadigen.

Keukenpapier methode
Neem een prop keukenpapier en plaats het in je toilet gat. Knijp een aanzienlijke hoeveelheid afwaszeep in je toilet. Laat de zeep ongeveer 20 minuten intrekken in het keukenpapier. Giet een emmer warm water in je toilet. De afwaszeep zal zijn werk doen, het gaat door het toilet gat om de verstopping los te maken. Zet de toiletkraan weer open en spoel je toilet door.

Shampoo methode
Giet een royale hoeveelheid shampoo in je toilet. Laat het 20 minuten zitten en giet dan een 4 liter warm water in je toilet. Laat het een paar minuten zitten, zet de toiletkraan weer open en spoel je toilet door.

Bleekmiddel methode
Giet ongeveer 2 tot 3 kopjes bleekmiddel in je toilet gat en voeg dan 1 kop poeder afwasmiddel toe. Laat dit 10 minuten zitten om de verstopping los te maken. Zet de toiletkraan weer open en spoel je toilet door.