4 natuurlijke manieren om vlooien te doden

Geeft de gedachte aan vlooien je jeuk? Deze lastige insecten beïnvloeden niet alleen je hond of kat, ze kunnen ook mensen bijten en irriteren. Vlooien reproduceren zich heel snel en voordat je het weet heb je in huis te maken met een vlooienplaag. Als je al vlooien hebt in je huis is het belangrijk om er snel vanaf te komen. Als je geen vlooienplaag hebt in je huis maar je hebt wel huisdieren, dan heb je geluk. Het beste is om zo snel mogelijk met deze preventieve methodes te starten.

Versterk je shampoo
Voor een vlooi vrij huis moet je veel plezier hebben met het verzorgen van je huisdier. Er is een makkelijke manier om de vlooiendoding effect van de hondenshampoo die je al gebruikt te versterken.
Meng eenvoudig ½ kop van je hondenshampoo met ½ kop vers geperste citroen, Spuit de oplossing een ​​keer per week op de vacht van je huisdier en je kan “vlooien voorkoming” van je to-do lijst afstrepen.

Zelfgemaakte vlooienkraag
De vlooienkraagjes die beschikbaar zijn in veel dierenzaken bevatten chemicaliën die de huid van je hond of kat kunnen irriteren. Er is een makkelijke manier om vlooien af ​​te stoten terwijl je hond buiten speelt met een vlooienbandana.
Meng 3 tot 5 druppels lavendelolie met een paar eetlepels water. Gebruik een oogdruppel om een ​​paar druppels op een bandana te plaatsen. Vouw de bandana losjes rond de hals van je hond en weg met de vlooien!

Premier Exif JPEG

Chemicaliën vrij vlooien verdelger
Als uw huisdier al vlooien heeft is er een chemicaliënvrij vlooienverdelger die je thuis kunt maken. Meng ½ baking soda en ½ theelepel sinaasappelolie, schud de twee ingrediënten samen in een pot. besprenkel je huisdier en wrijf het in zijn vacht.

Planten
Bepaalde planten en kruiden zijn geweldig om vlooien te voorkomen. Plant salie, citroenbalsem, citroengras, mint en basilicum. Plaats een paar potten van dezelfde kruiden in je woning als afschrikmiddel voor vlooien.

Farm Leaves Herb Garden Medicine Mint