4 slimme manieren om tiewraps te gebruiken

Als er al iets is waar wij erg enthousiast over raken zijn het tiewraps. Het is handig en kan voor heel veel dingen gebruikt worden. Vandaag nemen we 4 doe-het-zelf tips met je door hoe je tiewraps kan gebruiken.

Rits
Heb jij er ook een hekel aan wanneer de rist van je koffer vast blijft zitten of misschien zelfs op het randje van kapot gaan is. Wij hebben een simpele oplossing, neem een dunne tiewrap en rijg het door het lusje van je rits en trek strak aan. Nadat je hem strakker hebt aangetrokken knip de uiteindes af, maar laat een paar centimeter over om er aan te kunnen trekken. Op deze manier neem je de druk van de rits af.

Tijdelijke sleutelhanger
Heb je snel een sleutelhanger nodig, geen nood neem een tiewrap en rijg je sleutels eraan en knip het uiteinde eraf. Zo simpel als dat heb jij je tijdelijke sleutelhanger.

Douchegordijn
Douchegordijnen kunnen verkleuren of raar worden, maar met tiewraps voorkom je dat. Leg je douchegordijn met stang en al op een vlakke ondergrond, rijg een tiewrap door de douchegordijn ring om de stang heen en trek het strak aan. Herhaal dit totdat alle ringen op de manier bevestigd zijn aan de stang.

Soeplepel
Moe van het vissen van lepels in je soep, dat hoeft niet meer. Bevestig een tiewrap aan het einde van je lepel om te voorkomen dat het wegglijd en je probleem is verholpen.

De bovengenoemde tips zijn geweldig en daar houd het niet bij op, bekijk de video hieronder om nog meer slimme trucjes te leren.

Filter by
Post Page
DOE-HET-ZELF
Sort by