6 geheimen verteld door mannen, die je absoluut niet wilt missen.

Wat weten we van mannen? Ze zullen altijd een vrouw in nood helpen en ze houden van voetbal. De meesten zijn prachtig met een baard, dat is althans volgens de meeste meisjes.

Wij willen graag een aantal geheimen delen die door de mannen zelf zijn verteld.

Ze hebben momenten nodig om niets te doen.
Het lijkt misschien onverwacht, maar ze willen niet altijd aan het hoofd staan, belangrijke beslissingen nemen en verantwoordelijk zijn voor de gevolgen. Af en toe willen mannen alleen wat tijd voor zichzelf hebben en genieten van rust en stilte.

Mannen merken kleinigheden niet op.
Mannen denken globaal en focussen zich niet op de kleine details. Vrouwen zouden mannen kunnen volgen als voorbeeld, omdat vrouwen te vaak op kleine dingen concentreren, waardoor alle vreugde van een situatie als geheel wordt weggenomen.

Onzinnige gedachtes zijn een goede rust voor de geest.
Kun je je voorstellen dat mannen niet elke minuut denken over hoe ze de hypotheek moeten betalen, voor hun familie moeten zorgen of de wereld moeten redden? Het blijkt dat ze vrijwel vaak aan onzinnige dingen denken.

Ze hebben ook angsten.
Mannen zijn onvrijwillig slachtoffers van het heldenbeeld dat door de moderne samenleving voor hen is gecreƫerd. Het dwingt hen om in elk geval om een strak gezicht te houden, wat moeilijk is, omdat ze het onbekende vrezen zoals iedereen, aan hun beslissingen twijfelen en zich zorgen maken.

Ze beoordelen elke doorgaande vrouw.
Een man zal altijd staren. De mens bestaat immers, dankzij het vermogen van de mens om vrouwen aan hun uiterlijk te beoordelen en om de beste te kiezen om de moeder van zijn kinderen te worden. Het zit in hun natuur, en het kan niet worden vermeden.

Ze waarderen de ondersteuning.
Mannen hebben emotionele ondersteuning net zo veel nodig als vrouwen, het is tenslotte belangrijk voor iedereen. Emotionele stress kent geen verschil tussen geslachten.