6 Low-budget manieren om je huis een nieuwe uitstraling te geven!

Het maakt niet uit hoe tevreden we zijn met de sfeer in ons huis, de tijd komt wanneer we beginnen te verlangen naar verandering. En een grote huishoudelijke renovatie lijkt te duur en dat werkt ontmoedigend, maar dat betekent niet dat je je plannen helemaal moet laten varen. Soms kan minimale inspanning ongelooflijke resultaten opleveren.

Kleurrijke muren
Als je droomt van gekleurde muren durf dan ook patronen met verschillende kleuren te mixen en het resultaat zal je versteld doen staan.

Stijlvolle stoel
Wil je je kamer iets moois geven? Het is niet nodig om de designerwinkels te bestormen wanneer je een gewone plastic stoel kunt omzetten in iets buitengewoon stijlvol!

De inrichting van een kamer veranderen
Als je eraan denkt om een grote ruimte in huis op te splitsen door een nieuwe muur op te zetten, probeer dan eerst een tijdelijke tussenschot of gordijnen. En als het je goed bevalt kan je altijd over gaan op iets permanenter.

Muur decoratie
Als je niet klaar bent voor een serieuze renovatie, maar nog steeds je omgeving wilt veranderen, begin dan met enkele eenvoudige maar aandachtig trekkende muurdecoraties.

De koelkast versieren
Een gewone koelkast kan ook een meesterwerk van je interieur worden! Het enige wat je nodig hebt is een stukje kleefband en een goudspuitverf. Het resultaat is verbluffend!

Fotolijst in de badkamer
De toevoeging van een klein detail kan een vertrouwde omgeving er heel anders uit laten zien. Wie zou hebben gedacht dat een fotolijst in de badkamer handig zouden kunnen zijn?