7 geweldige manieren om je schoenen op te bergen

Schoenliefhebbers, verheug je! Er zijn enkele uitzonderlijk slimme en goedkope manieren om je meest gewilde collectie op te slaan… Ik heb het natuurlijk over je schoenencollectie. Als je je favoriete schoenen in de oven opbergt (à la Carrie Bradshaw), haal ze daar dan onmiddellijk weg! Deze opslagopties houden je schoenen in het zicht. Probeer elk van deze 7 slimme doe-het-zelf manieren om je schoenen op te bergen.

Onder je bed
De ruimte onder je bed wordt niet benut, dus waarom niet met schoenen vullen? Deze palletrekken zijn makkelijk te maken uit gerecycled hout en zullen geen ruimte in je slaapkamer in beslag nemen.

Kinderschoenen rek
Gebruik een oude pallet (je kunt ze gratis bij sommige hardwarewinkels krijgen) om een ​​schoenenrek te maken, hoewel “maken” een sterk woord is. Laat gewoon de pallet tegen een muur leunen en schuif de schoenen in de gleuven. Zo gemakkelijk kan het zijn! Vooral perfect voor platte schoenen zoals kinderschoenen of sneakers.

Schoenenbox
Voor degenen die bijna zo veel van wijn houden als van schoenen, is dit de perfecte ambacht. Gebruik een box en gebruik kartonnen wijn afscheiders om secties voor je schoenen te maken.

Lazy Susan
Een lazy Susan is niet alleen geweldig voor je keukenkruiden, je kunt deze reuze versie ook altijd gebruiken om je schoenen gemakkelijk op te bergen. Is dit een excuus om meer schoenen te kopen? Wij denken van wel.

Rollende bakken
Net als bij je opslag onder het bed kunnen deze rollende bakken je schoenen opbergen en uit het zicht houden wanneer je de ruimte nodig hebt. Klein appartement, maar veel hakken? Dit is je oplossing.

Gym locker
Hergebruik oude gym lockers om je schoenen netje in op te bergen.

Piramide
Deze driehoekige set-up is een creatieve manier om je schoenen in stijl op te bergen.

Filter by
Post Page
DOE-HET-ZELF GEZONDHEID
Sort by