7 redenen waarom jij citroen olie moet gebruiken

Wie houdt nou niet van citroenen? De geur van citroenen bieden meer dan je je ooit kon voorstellen. Onderzoek heeft bewezen dat citroenen helpen bij de behandeling tegen depressie en tegen angst. Vele zullen het ermee eens zijn dat de sap van citroen het ultieme huishoudelijk middeltje is. Het is namelijk veilig en natuurlijk.

En wat je misschien nog niet weet over citroen is dat het simpelweg hebben van een gesneden citroen op je nachtkastje kan zorgen voor een verbetering van je leven. Het geeft je energie en zal je blijer dan ooit maken. Deze energiekick zal je geweldig vinden. Overigens kan deze routine ook een kater verhelpen.

Citroenen zijn de ultieme luchtverfrisser, zij verbeteren de ademhaling, waardoor je een verkoudheid of astma beter kan bestrijden. Heb jij ooit zo een citroenolie gebruikt? Tegenwoordig is dit echt een must. Het heeft namelijk ongelooflijke genezingskrachten.

Gewichtsverlies
Voeg 2 druppels citroen olie toe aan een glas water om je stofwisseling te stimuleren en om te helpen bij gewichtsverlies. Drink dit 3 keer op een dag.

Immuniteit
Meng de citroen olie met kokosolie. Dit zal de verkoudheidssymptomen verhelpen.
Masseer je nek met dit mengsel.

Betere stemming
Verspreid citroen olie in je kamer om je stemming te verbeteren en om te vechten tegen depressie.

Witte tanden
Poets je tanden met natuurlijke tandpasta dat bestaat uit: citroen olie, baking soda en kokosolie.

Schone handen
Met de citroen olie was je gemakkelijk je handen schoon en kom je snel van vettigheid af.

Gezicht spoeling
citroen olie voedt de huid en maakt het zachter. Je kunt uw eigen gezichtsmasker maken door honing, bakingnsoda en citroen olie te combineren.

Wasgoed
Voeg een paar druppels citroen olie toe aan je was om het van vreemde geuren te ontdoen. Dit is een fijne manier om te proberen wanneer je je wasgoed al te lang in de wasmachine bent vergeten.