7 tekenen dat je kind een dokter nodig heeft!

Een ziek kind is de nachtmerrie van elke ouder. Veel problemen kunnen vermeden worden als de symptomen tijdig herkend worden. Wij hebben besloten je te vertellen over zeven belangrijke tekenen van een slechte gezondheid van een kind die niet genegeerd mogen worden.

Moedervlek


Als een asymmetrisch, onregelmatigheid in kleur of grote vlek op het lichaam verschijnt of een bestaande moedervlek begint te groeien, zijn dit tekens die laten zien dat je kind naar de dokter moet.

Haarverlies

De bron van dit probleem is waarschijnlijk in het lichaam verborgen. De reden is waarschijnlijk een gebrek aan vitaminen. Om de echte reden te ontdekken, is het nodig om een ​​kinderarts te zien.

Stemmingswisseling

Een plotselinge vermindering van eetlust, problemen met slaap of verminderde beweging zijn belangrijke redenen om een ​​arts te zien.

Fontanel

De fontanel is absoluut normaal voor baby’s. Het zal met de tijd sluiten, maar het moet niet groter worden. Als dat gebeurt, kan het een teken zijn van een ziekte.

Gehoor

Als een kind niet reageert op verzoeken zelfs als je hem of haar bij naam roept, heeft hij of zij waarschijnlijk gehoorproblemen. Dit moet gecontroleerd worden bij een arts.

Aanhoudende dorst

Frequente en schijnbare onschuldige verzoeken om te drinken kunnen een teken zijn van ernstige problemen. In dit geval moet je een arts raadplegen.

Snurken

Rustig snurken is geen gevaarlijk teken. Lichte snurken wijzen echter op ademhalingsproblemen. Het is gevaarlijk om deze symptomen te negeren omdat ze een teken van infectie kunnen zijn.

OOK INTERESSANT