7 tips voor geweldige make-up

Je hoeft geen visagist te zijn om je make-up mooi aan te brengen. Het enige wat je nodig hebt zijn wat slimme tips, wat je natuurlijke schoonheid zal benadrukken en je flaws zal verbergen. Wij hebben voor jou een paar geweldige make-up hacks om er iedere dag flawless uit te zien.

Gebruik verschillende kleuren concealer
Breng eerst je foundation aan en dan je concealer. De foundation maakt je huidskleur gladder, waardoor de concealer je gelaatstrekken accentueert.

Neus contouring
Om je neus een scherpe look en mooi te maken is het niet nodig om onder het mes te gaan. Breng een donkerder concealer aan de zijkanten en de tip van je neus en combineer dit goed.

Een makkelijke manier om je wenkbrauwen te accentueren
Schets lijntjes om je wenkbrauwen heen, in de vorm die jij wilt: eerst onder je wenkbrauwen en daarna er boven. Vul dit vervolgens in met korte lijnen.

Hoe teken je wings
Teken een dunne lijn vanaf de verste hoek van je oog richting je wenkbrauwen. Voeg dan een dunne lijn toe, die loopt vanaf het midden van je oog tot het eerste lijntje dat je tekende. Vul vervolgens je wing in.

Borstel je wimpers
Pak een tandenborstel en borstel je wimpers van achter naar voren. Dit zal je prachtige wimpers geven.

Volle lippen
Breng eerst lippenbalsem aan op je lippen. Bepoeder dan lichtjes je lippen. Omlijn je lippen met potlood. Breng een donkerder lippenstick aan op de hoeken van je lippen en een lichtere in het midden. Combineer dit goed.

Breng geen lippenstick aan op droge en onvoorbereide lippen. Bereid je lippen voor door het eerst te schrobben. Breng eerst lippenbalsem aan op je lippen en schrob het dan met een nat doekje. Breng dan weer lippenbalsem aan. Deze stap zal een groot verschil maken!