7 Verrassende toepassingen voor Vodka!

Vodka het is niet alleen je favorieten drankje voor het weekend. Wist je dat deze veelzijdige drank ook een geneesmiddel is! Naast het geven van een leuke roes, kan het je ook helpen je ramen streep vrij te maken en je kip lekker knapperig maken.

Knapperige kip
Het toevoegen van een beetje vodka in het beslag van je kip vertraagt ​​de verdamping, die de buitenkant uitdroogt, waardoor er een donkere, knapperige, verslavende korst wordt gemaakt.

Ramen lappen
Je zou het niet geloven, maar het geheime ingrediënt van de beste homemade glazen sprays is hoogwaardige alcohol! Combineer een kopje vodka met 1/4 kop azijn, en ½ theelepel vloeibare zeep en je hebt de perfecte schoonmaak spray voor je ramen.

Frisse adem
Geloof het of niet, voeg 9 eetlepels kaneel toe aan een kopje goedkope vodka voor een van de meest effectieve adem verfrissende mondspoelingen. Niet voor kinderen!

Bloemen
Wist je dat vodka antibacteriële eigenschappen heeft? Het is toch alcohol! Voorkom dat je bloemen snel verwelken en voeg een eetlepel vodka toe aan je bloemenwater en je zult langer genieten van je rozen.

Handdoeken
Hebben je handdoeken een raar geurtje geen probleem. Laat je handdoeken een uur weken met 1/3 kop vodka en je wasmiddel, na het uur leg ze in de wasmachine en je zult van de rare geurtjes af zijn.

Verzacht klimopgift
Kom je tijdens een wandeling door het bos in aanraking met klimopgift? Aarzel dan niet en giet een beetje vodka op de plek die in aanraking is gekomen met het gift en dat zal het branderig en jeukerig gevoel verlichten.

Luchtverfrisser
Wil je je homemade luchtverfrisser een boost geven voeg dan 1/4 kop vodka toe en je essentiële oliën zullen langer mee gaan.

Vodka is echt veelzijdig! Gebruik vandaag nog een van onze tips!

OOK INTERESSANT