8 geweldige redenen gevonden waarom jij iedere dag kokoswater moet drinken!

Als je nog steeds worstelt met afvallen, is er misschien nog een ding dat je kan helpen. Dit is goed als vet verbrandende remedie. Het is bijna overal dankzij zijn gezondheidsvoordelen. Geen wonder dat modellen, beroemde atleten en wereld organisaties kokoswater aanbevelen als gezondheidsdrankje. Wij van Bright Side hebben 8 geweldige redenen gevonden waarom jij iedere dag kokoswater moet drinken!

Je valt sneller en makkelijker af
Probeer frisdrank en andere drankjes, met veel suikers, te vervangen met kokoswater, als je van plan bent om voorgoed af te vallen. Het is een natuurlijk drankje dat laag in calorieën is en dat je langer een vol gevoel geeft. Probeer eens een glas kokoswater te drinken voor een maaltijd – je zal minder eten.

Je lichaam blijft gehydrateerd
Kokoswater helpt bij het herstellen van de energie en onderhoud de optimale balans van vloeistof in je lichaam. Geen wonder dat het vaak wordt gebruikt onder de atleten, die aanraden om het voor, tijdens en na de work-out te drinken.

Geen spijsvertering problemen meer
Dankzij de hoge concentratie aan vezels in kokoswater voorkomt het problemen met de spijsvertering. The World Health Organization raadt zelfs aan om kokoswater te gebruiken om diarree bij kinderen te genezen.

Bloeddruk wordt stabiel
Studies hebben uitgewezen dat kokoswater een effect heeft op je bloeddruk. Het verlaagt de systolische druk met 71% en de diastolische druk met 29%.

Je krijgt een prachtige gladde huid
Kokoswater is rijk aan antioxidanten en het kan gifstoffen uitspoelen en tegelijkertijd vitale voedingstoffen verschaffen. Je kan het ook dagelijks op je huid aanbrengen. Het zal je huid gezond en mooi uit laten zien.

Stemmingswisselingen en stress zullen tot het verleden behoren
Kokoswater bevat verschillende vitamine. B-complex vitamine helpen bij het verminderen van stress en stemmingswisselingen. Magnesium verhoogt de productie van serotonine, een tekort hieraan kan voor depressie zorgen.

Een natuurlijke remedie tegen een kater
Als het gisteravond een beetje té gezellig werd, probeer dan eens kokoswater om je weer een boost te geven. Het is rijk aan voedingsstoffen die je helpen tegen uitdroging. Kokoswater is 95% water, dus het is het beste drankje om de vloeistof in je lichaam in balans te houden.

Vertraagt het verouderingsproces
Kokoswater is een natuurlijke bron van cytokinine, plantaardige hormonen die wonderen verrichten voor je gezondheid.

OOK INTERESSANT