8 manieren om epsom zout binnen je huishouden te gebruiken

Er zijn enkele huishoudelijke items waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Vandaag gaan we daar epsom zout aan toevoegen. Hieronder 8 manieren hoe je epsom zout kan gebruiken:

Make-up borstels
Een van de beste, makkelijkste en meest populaire manieren om make-up borstels te organiseren, is om ze in een bak te plaatsen met een zachte vulling. Terwijl rijst het meest voorkomt, geven we de voorkeur aan Epsom zout. Het is makkelijkere schoon te maken en veiliger voor je huisdieren.

Splinters verwijderen
Je hoeft deze pijnlijke stukjes hout niet meer met pincet te verwijderen! Breng alleen zout aan op de huid rond de wond, en het zal je helpen om de splinter naar buiten te trekken.

Home made douche-gel
Epsom zouten spelen een rol in nog meer DIY oplossingen! Creëer je eigen pH-vrije douchegel of gebruik het om je te helpen bij het maken van zelfgemaakte badbombs.

Hoofdpijnen
Of het nu gaat om een ​​gewone hoofdpijn, een kater of buikpijn, Epsom zouten kunnen je genezen. Meng een theelepel epsom zout in water en drink het om je systeem uit te spoelen en om wat genezend magnesium aan je lichaam toe te voegen.

Weken in epsom zout
Heb je last van spierpijn of wat voor lichaamspijn dan ook, ga in een bad liggen met epsom zout water en laat je lichaam tot rust komen, je zult er ook beter van slapen.

Blauwe plekken
Het enige wat slechter is dan wat je in de eerste plaats hebt gedaan om aan die kneuzing te zijn gekomen is weken nog met het bewijs rondlopen. Laat die zwarte, blauwe en paarse vlekken een beetje sneller verdwijnen door 2 eetlepels Epsom zout met een kleine hoeveelheid water te mengen en breng het vervolgens aan op de gekneusde plek.

Zelfgemaakte huisspray
Wil je je huis lekker laten ruiken, maar er geen geld aan willen uitgeven? Maak dan je eigen spray! Meng epsom zout met water en lavendel olie en sprayen maar! Je eigen spray en je hebt er weinig tot niets voor betaald.

Shampoo
Als je haar te vettig is, kan Epsom zout helpen. Als vettig haar een probleem is, voeg wat zout toe aan je shampoo en was zoals gebruikelijk, en het zal alle vettigheid eruit wassen.

Hoop dat er een tip tussen staat die je zou kunnen gebruiken!