Wil je jouw badkamertegels en voegen schoon houden? Gebruik dan alleen deze 3 ingrediënten.

Het schoonmaken van de badkamer is lijkt altijd een vervelende klus en niemand staat er om te springen. De giftige schoonmaakmiddelen die wij gebruiken om de badkamer schoon te maken zijn gevaarlijker voor onze gezondheid dan de vlekken in de badkamer.

Maar wist je dat er een heel eenvoudige oplossing is voor dit probleem? In dit artikel zullen wij jou een eenvoudig recept geven om je eigen zelfgemaakte tegelreiniger te maken. Het beste van alles is dat het volledig natuurlijk is en eenvoudig te maken.

Je hoeft alleen maar de onderstaande drie eenvoudige en goedkope ingrediënten te gebruiken. Deze ingrediënten zijn:
– Een half kopje zuiveringszout
– Een eetlepel afwasmiddel
– Een kwart kopje waterstofperoxide

Een ander groot voordeel van deze natuurlijke zelfgemaakte tegel en voegen reiniger is, dat het zeer gemakkelijk te maken en te gebruiken is.

Hoe maak je zelf de natuurlijke tegel en voegen reiniger:
Meng de zuiveringszout, afwasmiddel en waterstof in een kleine squeeze top fles. De combinatie van de zuiveringszout en afwasmiddel zal de vlekken op de tegels en voegen verwijderen en de waterstofperoxide zal de tegels en voegen witter en schooner maken.

Lees verder op de volgende pagina om er achter te komen hoe je deze effectieve natuurlijke tegel reiniger moet gebruiken!

OOK INTERESSANT