Baking soda shampoo: je haar zal groeien als magie

Je weet vast wel dat baking soda een van de beste ingrediënten is om in huis te hebben. Naast het gebruik in de keuken kan het ook voordelen opleveren voor andere dingen zoals, de gezondheid, het huishouden en ook is het perfect voor de persoonlijke verzorging.

Ook is het een geweldige haar verzorgingsproduct, wat de kwaliteit van het haar kan verbeteren, zodat het mooi schoon is en glanst. Ook ontgift het het haar en is het een goeie conditioner.

Aan de andere kant zitten de meeste commerciële producten vol met schadelijke ingrediënten. Daarom is baking soda het beste om te gebruiken aangezien het een effectieve, veilige en een natuurlijke manier is om de gezondheid van je haar te waarborgen.

Om je homemade baking soda shampoo te maken moet je 30 ml baking soda mengen met 90 ml water. Breng dit dan aan op nat of droog haar en masseer je haar goed. Laat het voor enkele minuten zitten en was het dan af met warm water. Het zal misschien moeilijk zijn om het eruit te wassen, omdat het niet schuimt, maar met de tijd zal je resultaten ervaren die je verstelt doen staan.

Meng daarna 30 ml appelcider azijn en 120 ml water en was het haar en je hoofdhuid grondig met dit mengsel. Voor een aangename geur kan je een paar druppels lavendel, rozemarijn of pepermuntolie toevoegen. Het resultaat zal je verstelt doen staan!