Combinatie van 3 voedingsmiddelen om je zicht te verbeteren en het vet uit je lever te verwijderen

Stress, gebrek aan fysieke activiteit en ongezond eten dragen bij aan de ontwikkeling van chronische ziekten. Toch kunnen de risico’s op aandoeningen zoals kanker, diabetes, beroerte en hartziekten aanzienlijk worden verminderd door er een gezondere levensstijl op na te houden. Optimaliseer je gezondheid door regelmatig te sporten en suiker, roken en alcohol te vermijden. Gezond eten is ook een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. De volgende combinatie van drie voedingsmiddelen verhoogt de algemene gezondheid, verbetert je zicht en geneest de lever. Het bevat sinaasappelen, wortelen en bieten.

Wortelen zijn hoog in vitamine A en Emily Chew, adjunct-klinisch directeur van het National Eye Institute, legt uit dat het het oog helpt om licht te veranderen in een signaal dat naar de hersenen kan worden overgedragen.

Bieten bieden een tal van voordelen voor de gezondheid:
-Verbetert de energieniveaus
-Versterking van de bloedsomloop
-Regelt bloeddruk
-Reinigt de lever
-Verbetert de hersenfunctie
-Zorg voor grote hoeveelheden antioxidanten en anti-inflammatoire verbindingen

Sinaasappelen zijn hoog in vitamine C en ondersteunen de gezondheid op vele manieren.

Hier is hoe je dit natuurlijke middel kunt voorbereiden:
Ingrediƫnten:
-2 organische wortelen
-1 biologische biet
-4 organische sinaasappelen
Instructies:
Meng de ingrediƫnten in een blender en drink het sap meteen op. Je zou het elke ochtend op een lege maag moeten drinken. Na een korte tijd, zul je een geweldige verbeteringen ervaren!

OOK INTERESSANT