Eenvoudige trucjes om vlekken uit je kleding te verwijderen

Witte kleren zijn vaak mijn eerste keus, en ik wed dat de meeste van jullie van hen houden, maar haten het feit dat ze gemakkelijk vies worden. Soms kan zelfs de duurste vuilnisreiniger of detergent de hardnekkige vlekken niet verwijderen.

Als je het blijft proberen, zal je uiteindelijk een chemisch geladen kledingstuk hebben die zijn witte kleur heeft verloren. Er zijn echter nog een paar dingen die je kunt proberen, en je zult je witte, roestvrije kleding weer terug hebben. De volgende drie trucjes bieden ongelooflijke effecten bij het verwijderen van vlekken.

Citroen en azijn
Meng citroensap en azijn in gelijke hoeveelheden, en was de bevlekte kleding in dit mengsel. Wanneer je de kleren afspoelt, zullen de vlekken weg zijn, en de kleding heeft zijn originele witte kleur terug en een frisse geur!

Baking soda
Neem een kop baking soda en meng dat met 4 liter water, als de baking soda is opgelost leg je bevlekte kleren in de emmer en laat het enkele minuten weken. Als je je de kleding uit het water haalt zul je zien dat de vlekken verdwenen zijn.

Aspirine
Neem 6 aspirines en pers ze tot poeder, strooi de poeder in een emmer met water en laat de bevlekte kleren een half uur weken in het water. Na het half uur doe je kleren in de wasautomaat en daarna zal je zien dat de vlekken verdwenen zijn.

Zodra je een van deze trucjes hebt geprobeerd zul je nooit meer ban g zijn voor vlekken in je witte kleding!