Wat er met mijn lichaam gebeurde na 21 dagen zonder voedsel

Vasten neemt steeds meer in populariteit toe. Maar hoe werkt het eigenlijk? Het begint met 21 dagen gezond eten, met overweldigende gevolgen. Wat gebeurt er precies? Je huid wordt gaver, infecties verdwijnen en je gewichtsverlies bevordert. Geweldig, niet waar?

Infecties zoals candida en bijvoorbeeld parasieten, die zich in je lichaam begeven, kunnen makkelijk worden behandeld door simpelweg gezonder te leven. Dit betekent niet dat je jezelf moet gaan verhongeren en alleen maar vloeistof moet nuttigen. Het betekent natuurlijke producten nuttigen om je organisme te herstarten.

Wat houdt het vasten eigenlijk in? Ten eerste, veel druivensap met citroen en kruidenthee. Dit allemaal verspreid over 14-18 uur op een dag. Zal je afvallen?

Je zal waarschijnlijk afvallen, dit hangt af van je lichaamstype. Maar je zal je lichaam niet verhongeren tot het punt dat je uitgeput raakt. Problemen zoals een opgeblazen gevoel en krampen zullen tot het verleden behoren. Vergt het veel tijd en energie?

Het is niet het makkelijkst. Desondanks is het de moeite waard om te doen. Dus twijfel niet! Het moeilijkste is de day-to-day discipline. Het zal een uitdaging zijn om soms allerlei lekkernij links te laten, maar als je eenmaal op de goeie weg bent kan het alleen maar beter gaan.

Vasten is niet alleen fysiek goed, maar ook voor je mentale gesteldheid. Het brengt rust en vrede. En fabuleuze fysieke veranderingen. Beeld je in dat er in onze natuurlijke leefomgeving geen ongezond voedsel beschikbaar is. Net als in stammen, die leven hierdoor lang en vitaal. Kan jij dit?

Vasten is voor iedereen. Het biedt geen risico voor je gezondheid als jij dit doet, dus begin en geniet van de voordelen die het vasten je zal brengen. Raadpleeg voor de zekerheid toch je arts en doe voordat je begint grondig onderzoek. Succes!