Gebruik Castor olie voor dik en glanzend haar!

Castor olie is een van de meest gunstige natuurlijke oliën die je kunt gebruiken, met sterke geneeskrachtige, cosmetische en reinigende eigenschappen. Het wordt veelal gebruikt in de productie van gezondheids- en schoonheidsproducten, massage oliën en talrijke geneesmiddelen. Het innemen van een lepel castor olie verligt hardlijvigheid en verdrijft de parasieten in de darm. Gedurende honderden jaren is het als een natuurlijke manier gebruikt om je haar te laten groeien en je haar gezondheid te ondersteunen, te voeden en te laten glanzen en dik te maken. Het is betaalbaar en het is niet chemisch dus kan je haar op geen enkele manier beschadigen.

Dikte en laat je haar groeien
Castor olie zit vol met omega-9 vetten, die de haar follikels voeden, de poriën binnendringen en haargroei en volume bevorderen.

Roos
Breng een mengsel van olijfolie, castor olie en citroensap aan op de hoofdhuid en laat het een uur intrekken. Spoel het dan af. Het zal de hoofdhuid kalmeren en roos voorkomen.

Gespleten punten
Wrijf wat castor olie op de haar punten en laat het een paar uur intrekken om de gespleten punten te genezen.

Lange wimpers
Neem een nieuwe mascara borstel en giet er wat castor olie over en haal het over je wimpers. Doe dit elke avond voordat je gaat slapen en het resultaat zal je versteld doen staan.

Voor een makkelijkere toepassing meng castor olie in een kleine kom met andere oliën in gelijke hoeveelheden, zoals argan, jojoba of kokosolie. Plaats de kom vervolgens in een grotere kom, vol warm water om het op te warmen.

Spuit wat water op je haar en doe je vingertoppen in de warme olie en masseer je hoofdhuid. Wrijf de olie tussen je palmen en ga met je handen door je haar. Dan bedek je je haar met een douche kap, doe een warme handdoek om je haar om de absorptie van voedingsstoffen door de poriën te verhogen en laat het een uur intrekken.

De effecten zijn geweldig!

OOK INTERESSANT