Gebruik deze ingrediënten om rimpels, donkere kringen en kraaienpoten te verminderen

Omdat we niet in het lichaam kunnen kijken, biedt de huid vaak de eerste duidelijke tekenen van veroudering. Het is bekend dat wanneer we ouder worden onze huid minder veerkrachtig wordt, wat resulteert in droge huid en rimpels. Vaak is de eerste plaats waar veroudering zichtbaar is om de ogen.

Ja, ik praat over de gevreesde kraaienpoten. Dieet speelt een grote rol in hoe onze huid eruit ziet en voelt. Er zijn echter manieren om een ​​mooie gloed en minder rimpels te creëren met natuurlijke remedies zoals deze zelfgemaakte oogcrème van wierookolie en shea butter.

Waarom we gebruik moeten maken van natuurlijke huidverzorgingsproducten?
Wat vermindert rimpels om de ogen? Uiteindelijk is het doel van een natuurlijke huidverzorgingsproduct om een gezonde, gladde, vlekkeloze, en veerkrachtige huid te bereiken. Om de beste resultaten te behalen en om giftige chemicaliën te voorkomen, die in de meeste commerciële producten voorkomen, moet je overwegen om een ​​zelfgemaakte oogcrème te maken.

Omdat natuurlijke oliën zuiver zijn en geen giftige ingrediënten bevatten, kunnen ze veilig en effectief geabsorbeerd worden door je huid en je huid helpen om de gebieden rondom je ogen gehydrateerd te houden wat de rimpels vermindert. Het werkt door de voedingsstoffen en eiwitten in essentiële oliën, zoals wierookolie toe te staan ​​om de wederopbouw van cellen te stimuleren. Voor de beste antirimpelcrème, probeer deze zelfgemaakte oogcrème.

Ingrediënten
– 10 druppels wierook essentiële olie
– 30 gram pure aloë vera gel
– 30 gram ongezuiverde shea butter
– 30 gram ongezuiverde kokosolie
– ½ theelepel vitamine E

Meng alle ingrediënten samen in een kleine kom en zet het daarna over in een glazenfles. Gebruik je zelfgemaakte oogcrème elke ochtend en avond.

OOK INTERESSANT