Geheime angsten waar 90% van de mannen het nooit over hebben

Hoe hun lichaam eruit ziet
De grootste angst van mannen is dat iemand hun bierbuik noemt. Mannen brengen veel tijd door in de sportschool om een bierbuik te voorkomen. Ook mannen kijken in tijdschriften naar lichamen van andere mannen als vergelijkingsmateriaal.

Geld
Geld is een van de meest populaire redenen waarom mannen zich zorgen maken. Ze worden opgevoed als toekomstige broodwinnaars. Mannen denken dat geld de basis is van een relatie, zorg en aandacht zijn echter veel belangrijker voor vrouwen.

Lengte
Hoe kan een man zich niet zorgen maken als een van de belangrijkste kenmerken van een ideale man lang is? Lengte is heel belangrijk, misschien als vrouwen het niet zo belangrijk zouden vinden dat kleinen mannen meer kans zouden maken.

Emoties
Niet huilen! Je bent een man! “Dit is wat mannen altijd als kinderen horen. Hun ouders wilden hun sterk maken om hun gezinnen later te kunnen beschermen. Mannen zijn bang om zwak te zijn, om hun ware emoties te tonen.

Dieet
Ik ben op dieet.” Mannen horen heel vaak deze woorden van vrouwen. Maar als een man het over diĆ«ten heeft, klinkt het misschien vreemd. Echter, mannen geven ook om hun lichaam en om het voedsel dat zij eten. Iedereen wil gezond en in goede vorm zijn.