Hoe kun je je schoenen perfect matchen bij welke outfit dan ook

Met een overweldigend aantal verschillende opties kan het heel moeilijk zijn om een geweldige outfit te ontwerpen. Ondanks het feit dat je tegenwoordig kan wegkomen met vrijwel alles wat je draagt, moet je nog steeds een aantal eenvoudige regels volgen die je helpen om je eigen stijl te ontwikkelen en, vooral, je comfortabel in je kleding te voelen. Wij hebben een paar kleurregels die samenhangen met elke outfit en elke gelegenheid samengevoegd.

Witte broek
Wit is een universele basis kleur die met alles gaat. Zet echter geen witte broek met zwarte schoenen in casual of kantoor outfits, zo lijk je pretentieus en ordinair.

Grijze broek
Je kunt deze mixen met elke basis schoenkleur. Dit is heel handig voor als je niet weet welke broek je moet kiezen die bij je favoriete paar schoenen moeten passen. Met grijze kleuren zie je er moeiteloos stijlvol uit.

Zwarte broek
Het is een algemeen bekend dat zwart bij alles past. Maar niet alles komt overeen met zwart! Zoals we al hebben gezegd komt het niet overeen met witte schoenen. Dezelfde regel geldt voor de kleur bruin. Er zal altijd disharmonie zijn aangezien zwart meer van een “zakelijke” kleur is. Bruin is meer casual. Als je een boeiende look wilt hebben, is het beter om heldere kleuren te kiezen.

Beige/huidskleur broek
Als je beige of huidskleur broek draagt, probeer ze met een paar lichte of heldere schoenen te dragen. Probeer nooit zwart te dragen het zal een scherp contrast creëren en niet op een goede manier.

Lichtbruine broek
Zwarte (en ook grijze) schoenen passen hier niet bij. Maar je kan proberen om een beetje te experimenteren en een paar groene of bourgondische schoenen te vinden.

Donkerbruine broek
Deze kleur is een van de moeilijkste kleuren om te combineren. De grootste ‘niet’ is grijs of zwart, evenals alle tinten rood en paars. Een interessante keuze kan groen of donkerblauw zijn – de algemene outfit ziet er dan onconventioneel en verfrissend uit.

Blauwe broek
Elke denim, of het nu licht, helder of donkerblauw is, gaat met alles.

Groen, Olijf, Kaki broek
In dit geval is de enige schoenkleur die je outfit volledig kan vernietigen groen. En voor de rest? Experimenteer om je eigen stijlvolle combinaties te vinden!

Bourgondië en zijn tinten
Een bourgondische broek kun je combineren met veel andere kleuren, behalve paars en donkerbruin. Je kunt zelfs proberen om het met groene of blauwe schoenen te dragen om je outfit helderder te maken. Als je kiest voor de casual klassieker, ga dan naar verschillende tinten grijs.

OOK INTERESSANT