Dit is wat er gebeurt met eczeem als je appelcider azijn op je gezicht smeert!

Heeft je eczeem je onzeker gemaakt? Geen probleem, appelcider azijn is een effectieve oplossing voor eczeem evenals andere huidcondities.

Hoe behandelt azijn eczeem?
-Azijn is een uitstekende bron van azijnzuur, melkzuur en appelzuur. Deze bevatten antibacteriële en anti-schimmel eigenschappen die helpen om huidinfecties te bestrijden en om droge huid, ontstekingen en jeuk te verlichten.
-Azijn bevat bèta-caroteen, die cel vernieuwingen ondersteunt.

-Azijn is ook een uitstekende bron van kalium, die de pH van je huid balanceert en allergieën bestrijdt.
-Azijn is rijk aan een breed scala aan essentiële vitaminen en mineralen, waaronder pectine, natrium, magnesium, kalium, ijzer, calcium, fosfor, zwavel en ijzer. Dit alles helpt het immuunsysteem te versterken en eczeem onder controle te houden.
-Appelcider azijn is een rijke bron van vezels die zeer nuttig is bij het spoelen van toxinen die leiden tot eczeem.

Appelcider azijn is niet alleen geweldig voor het behandelen van eczeem, het is ook goed om je huid schoon en verjongend te houden. Gebruik geen pure appelcider azijn voor je gezicht, het kan je huid verbranden. Gebruik een verdund mengsel van 50% water en 50% appelcider azijn en probeer de oplossing op je hand voordat je het op je gezicht aanbrengt. In zeer zeldzame gevallen zijn sommige mensen gevoelig voor deze oplossing.

Appelcider azijn kan in combinatie met andere ingrediënten worden gebruikt om eczeem te behandelen. Hieronder vind je eenvoudige manieren om dit te doen met behulp van ingrediënten uit je eigen keuken.

Appelcider azijn kan ook worden ingenomen om je immuunsysteem te versterken en om eczeem te voorkomen, maar vergeet niet om altijd de appelcider azijn te verdunnen voordat je het inneemt.

Ingrediënten
-1 thee lepel appelcider azijn
-1 beker water

Meng de appelcider azijn samen met het water en drink dit 3 keer per dag om van je eczeem af te komen en om je immuunsysteem te versterken.

Appelcider Azijn en Baking soda
Ingrediënten:
-2 theelepels Appelcider Azijn
-¼ theelepel Baking soda
-1 kopje water
-1 theelepel Honing (optioneel)

Voeg 1 theelepel appelcider azijn en ¼ theelepel baking soda toe aan een kopje water. Roer het mengsel grondig en drink deze dagelijks tot je eczeem verdwijnt. Je kan 1 eetlepel honing toevoegen als je dat wenst.

Appelcider azijn en Honing
Deze combinatie is zeer effectief bij het behandelen van eczeem. Honing staat bekend om zijn vermogen om verschillende huidziekten te verhelpen. Bij toepassing op het aangetaste gebied kan het ontsteking en irritaties verminderen. De antibacteriële eigenschappen helpen ook om slechte bacteriën te doden.

Ingrediënten
-2 theelepels Appelcider Azijn
-1 theelepel Honing
-1 glas water

Voeg de appelcider azijn en de honing toe aan een glas water. Roer het mengsel grondig en drink het. Dit moet drie keer per dag worden ingenomen, tot het eczeem verdwijnt.

OOK INTERESSANT