Dit is waarom je nooit je voeten op het dashboard moet plaatsen.

Als jij vooraan in de auto zit, doe je waarschijnlijk gelijk je schoenen uit en zet je je voeten op je dashboard. De extra beenruimte is de reden waarom iedereen vooraan wil zitten, toch? Maar misschien moet je deze gewoonte eens laten varen.

Niemand wil een auto-ongeluk krijgen, voor vele redenen, maar er is één positie waar je vooral niet in wil zitten áls het gebeurt: met je voeten op het dashboard.

Alleen de gedachte hieraan maakt ons al misselijk. Een vreselijk voorbeeld van deze situatie is Audra Tatum, zij hield er ook van om haar voeten op het dashboard te plaatsen, wanneer haar man aan het rijden was. Haar man heeft haar keer op keer gezegd dit niet te doen, in geval er een ongeluk gebeurt.

Tatum vertelde CBS News dat ze hierop altijd zei dat ze wel genoeg tijd zou hebben om haar voeten te zakken voordat het ongeluk plaatsvond. Helaas moest ze op de harde manier er achter komen dat, dat niet ging. 2 augustus 2015 kwam de theorie van Tatum niet uit. Het koppel reed naar de ouders van Tatum toen zij door een andere auto werden geramd.

Naast haar neus brak Tatum ook haar enkel, dijbeen en arm door het ongeluk. Het ging zo snel dat de airbag zelfs nog niet werd geactiveerd. Een airbag wordt met een snelheid van 160 en 355 km per uur ontvouwd, zoals de Chattanooga, brandweer, in een Facebook post heeft uitgelegd.

En zal waarschijnlijk “je knieën door je oogkassen sturen”. Dit is gelukkig niet het geval bij Tatum, maar zij heeft nog steeds last van de letselschade, ondanks het al twee jaar geleden is gebeurd.Zij kan niet langer als ambulancepersoneel werken, omdat zij geen patiënten meer kan tillen en niet langer dan twee uur kan staan.

Dus bijrijders opgepast! Houd je voeten stevig op de grond, de volgende keer als jij vooraan zit, als jij geen desastreuze gevolgen wil ervaren.

Filter by
Post Page
Geen categorie
Sort by