Met deze Japanse rugpijn oefening verkleinde hij de omvang van zijn taille met 12 cm in slechts 3 weken

Ik heb altijd het goede voornemen om af te vallen, maar jammer genoeg staat diëten vaak gelijk aan afzien. We hebben allemaal van snelle methoden gehoord om af te vallen, maar in werkelijkheid is het zelden zo gemakkelijk als het klinkt.

Toch ben ik altijd op zoek naar manieren om van vet af te komen, en er moet toch een goede manier zijn om dit effectief te doen.

Toen ik deze Japanse techniek tegenkwam, was ik meteen verkocht. Het zorgt voor zichtbare resultaten en neemt slechts een paar minuten per dag in beslag!

De oefening was in eerste instantie niet eens bedoeld voor gewichtsverlies. Het is eigenlijk een ademhalingstechniek die aan de Japanse acteur Miki Ryosuke geleerd werd om van zijn rugpijn af te komen.

Maar toen hij de oefening deed, merkte Miki op dat zijn hele lichaam begon te veranderen. Na een paar weken was hij 13 kg afgevallen en 12 cm van zijn taille kwijt. Het klinkt bijna te goed om waar te zijn, toch?

Nu heeft Miki de ongelooflijke techniek online gedeeld, zodat iedereen het kan uitproberen.

Met onderstaande eenvoudige instructie video kun je het nu zelf uitproberen. Ik kan je garanderen dat je nog nooit zoiets hebt gezien. Het is ontzettend eenvoudig!

Wanneer je het woord “oefening” hoort, beeld je jezelf waarschijnlijk hijgend en zwetend in. Maar niet bij deze oefening – van zweten is absoluut geen sprake!

Vet bestaat uit zuurstof, koolstof en waterstof. De zuurstof die je inademt breekt vetcellen af ​​in koolstof en water.

Dus, hoe dieper je in- en uitademt, hoe meer zuurstof je vetcellen bereikt en vet afbreekt.

Ja, dat lees je goed, diep in- en uitademen kan ervoor zorgen dat je afvalt!

Hoewel je jezelf niet in het zweet hoeft te werken bij deze ademhalingstechniek, dien je wel de juiste houding aan te nemen.

Om ervoor te zorgen dat je het op de juiste manier doet, kun je onderstaande video van Miki bekijken.

Je hoeft slechts drie seconden in te ademen en dan gedurende 7 seconden uit te ademen. Herhaal dit 2 tot 10 minuten per dag en je zult snel geweldige resultaten zien.

Hoewel het bijna te mooi klinkt om waar te zijn, ga ik het zeker proberen!

Deel deze truc met je vrienden op Facebook, zodat ze het thuis ook kunnen proberen!

Filter by
Post Page
AFVALLEN GEZONDHEID
Sort by