Nieuwe studie toont aan dat als kurkuma op de huid wordt aangebracht, dit een positief effect heeft op je lichaam. Ongelooflijk!

Deze populaire kruid kurkuma is onderwerp geweest van duizenden klinische studies en geeft de wetenschap aanwijzingen dat het een effectieve kruidensoort is en een alternatief voor veel voorgeschreven medicijnen. Het heeft een warme, bittere smaak en wordt vaak gebruikt om de smaak in kerriepoeders, mosterd, boter en kaas.

kurkuma

Kurkuma wortel:
Dit staat meer bekend als een exotische specerij dan als een drug soort. In India gebruikt men dit als natuurlijke remedie voor de gezondheid. Het geheim van een stralende gezondheid en de actieve verbinding die de Curcumine afgeeft. Curcumine bevat een zeer krachtige anti-inlflammatoire effecten. Behalve dat is deze wortelsoort een familie van de gember wortel, en dus heel goed te gebruiken in elk gedegen dieet. Het helpt bij de spijsvertering, menstruele krampen en is ontstekingsremmend.

Voordelen voor de gezondheid:
Kurkuma biedt meerdere voordelen voor de gezondheid, het is bewezen dat het net zo effectief is als een farmaceutisch middel.
– Anti Depressivum: Kurkuma is even krachtig als veel voorgeschreven antidepressiva ter vermindering depressie. Met andere woorden, weg met de prozac en gebruik de natuurlijke oplossing.

Lees op de volgende pagina welke gezondheidsvoordelen kurkuma nog meer biedt.