Laten die vervelende muggen je ook niet met rust? Dan is dit afschrikmiddel ideaal voor jou.

Ik geloof niet dat iemand geniet van het gezelschap van muggen. Integendeel deze bloedzuigers halen het bloed onder onze nagels vandaan. Ze kunnen je gemakkelijk in pikzwarte duisternis herkennen, en kunnen zelfs door je kleren prikken. En dit leidt tot een sterk verlangen om elk van hen te vernietigen.

Bovendien kunnen muskieten ook dodelijke ziekten dragen zoals malaria en het Zika-virus, wat betekent dat je alles moet doen om jezelf te beschermen tegen hen. We raden je echter aan om de commerciële sprays te vermijden, omdat ze vol giftige stoffen zitten. Er zijn veel natuurlijke manieren om muggen af ​​te stoten, die veilig, effectief en betaalbaar zijn. Blijkbaar hebben onderzoekers de meest krachtige essentiële olie-mix gevonden, die een heerlijk-ruikend, muggenvrij paradijs zal creëren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat de combinatie van etherische oliën van citroen en eucalyptus een van de beste afschrikmiddel tegen muggen is. Toch is deze natuurlijke afstotende stof geen mengsel van deze twee ingrediënten, omdat je nog wat meer nodig hebt. Hier is hoe je het voorbereidt:

Ingrediënten
30 druppels citroen-eucalyptus essentiële olie
400 gram toverhazelaar en vodka
1 theelepel vanille extract

Meng de bovengenoemde ingrediënten in een spuitfles en spray het op je lichaam voor bescherming tot wel 4 uur.