Deze twee natuurlijk geneesmiddel werken goed tegen hoesten en verstopping van de neus

Aanhoudende hoest en niezen kunnen extreem onaangenaam en lastig zijn, als kleine kinderen hiermee te maken krijgen is het nog erger. Kleine kinderen hebben een zwak immuunsysteem, waardoor ze vatbaar zijn voor allerlei ziekten, omdat hun lichaam het virus niet kan bestrijden.

Artsen schrijven vaak hoestsiroop voor om de hoest te behandelen, maar langdurig gebruik van veel farmaceutische oplossingen kan ernstige bijwerkingen en complicaties veroorzaken, zoals een snellere hartslag, hoofdpijn, migraine en slaperigheid. Aan de andere kant zijn er natuurlijke geneesmiddelen zoals gember en honing, dit zijn krachtige en veilige oplossingen die hardnekkige hoest snel kunnen elimineren zonder bijwerkingen te veroorzaken.

De ingrediƫnten gember en honing vormen samen een van de meest krachtige natuurlijke geneesmiddel die je zou kunnen gebruiken:
Ingrediƫnten:
-1 eetlepel vers geraspte gember of gemberpoeder
-Natuurlijke honing
-Meel
-Olijfolie

Instructies:
Meng de honing en meel samen tot het een glad mengsel vormt. Dan voeg je de olijfolie en gember toe. Roer het mengsel opnieuw en giet het op een servet. Wikkel gaas eromheen, plak het op de borst of rug en bevestig het met plakband. In het geval van een kind mag het maar 3 uur bevestigd blijven en bij een volwassene mag het de hele nacht bevestigd blijven.

Rachel Lim, moeder van een klein kind, meldde haar eigen ervaring met dit middel. Zij heeft alleen de olijfolie vervangen door kokosolie en gember sap toegevoegd. Ze heeft het bij haar baby geprobeerd, die de hele nacht hoestte en na 4 uur had het wonderbaarlijke effecten geleverd. De baby stopte met huilen, de neusverstopping en de slijm waren weg, en de hoest werd verlicht. Waarom probeer je het niet uit en profiteer ook van de gunstige effecten daarvan?

OOK INTERESSANT