8 voedingsmiddelen die je volgens diëtisten moet eten als je wilt afvallen.

De zomer staat al weer bijna voor de deur en veel van ons doen hun beste om op hun ideale gewicht ga komen. Naast dat bewegen gezond is en bijdraagt om de kilootjes kwijt te raken is je eetpatroon net zo belangrijk en misschien wel belangrijker.

Wij besloten een rondgang bij een aantal diëtisten te maken en kregen de laatste resultaten uit een onderzoek te zien waarin de beste voedingsmiddelen om af te vallen werden omschreven.

Wij denken dat wij al lekker gezond bezig zijn en dat is goed, maar wij hebben zeker nog wat bij te leren. Kijk hieronder welke voedingsmiddelen je zullen helpen en of je al op het juiste spoor zit.

Frambozen
Frambozen bevatten een stofje die ervoor zorgt dat je minder glucose opneemt, minder trek krijgt en je stofwisseling sneller laat werken.
gezond-afvallen

Courgette
Courgette zit vol vezels en is laag in calorieën. Als je ze rauw eet zijn ze heerlijk op een broodje als vervanger van bijvoorveeld komkommer. Het smaakt vrij neutraal, dus het is een makkelijke manier om extra bouwstoffen binnen te krijgen!
afvallen

Bosbessen
Bossen zijn rijk aan vezels. Dit kan helpen met de manier waarp je lichaam suiker omzet en zorgt dat je vet verliest op je buik.

Watermeloen
Watermeloen is 94% water en zorgt daardoor dat je snel vol raakt ervan. Eet een stukje bij je lunch of als tussendoortje en je zult je de hele dag goed gevuld voelen.
gezond-eten

Op de volgende pagina zie je de volgende 4 voedingsmiddelen die je volgens diëtisten moet eten als je wilt afvallen

OOK INTERESSANT