Wat zij met haar washok doet is ontzettend vernieuwd en ze laat je alle tips zien.

Ze is een moeder van 6 dus je kunt je vast wel voorstellen hoe druk zij het heeft. Met name in het huishouden, en als je het de nodige verzorging of opknapbeurten niet geeft staat ook jouw huis binnen de kortste keren op z’n kop.

Dat is nou iets wat je echt niet wilt hebben, daarom heeft zij besloten om haar lelijke en onoverzichtelijke washok een make-over te geven. Veel geld had ze niet dus dit is allemaal gerealiseerd met een klein budget. Voor nog geen 400 euro heeft zij ontzettend veel kunnen veranderen. Alle tips geeft ze weg en het ziet er op en top uit!

Wanneer het huis er opgeruimd en netjes uitziet keert er ook een bepaald rust terug in jezelf, alles is overzichtelijker en geordend. Dat is exact wat zij doet met haar washok in de onderstaande video, zo heeft ze nu een ingebouwde strijkplank, een tafeltje waar ze de kleertjes op kan vouwen en tevens gelijk ophangen aan een hanger.

Bekijk de video voor al haar tips. Je kunt ze voor je zelf houden, maar ken jij iemand die deze handige tips ook kan gebruiken? Deel dit dan ook met hen via Facebook en Pinterest!