Week je voeten 2x per week met mengsel om droge en gebarsten voeten te behandelen!

Gebarsten hielen zijn onaantrekkelijk, maar ze kunnen ook infecties en pijn veroorzaken. In de meeste gevallen worden ze veroorzaakt door het niet goed verzorgen van je voeten, lang staan, harde vloeren, schoenen, droge lucht, work-out, ongezond dieet, veroudering en meer.

De meeste mensen gaan in de zomer naar salons en spa, om hun voeten er mooi uit te laten zien voor het strand en voor hun pas gekochte sandalen. Maar dit kan veel tijd en geld kosten. En daarnaast zitten vele commerciële producten vol met schadelijke chemicaliën. Het goede nieuws is, is dat je ook op een natuurlijke en goedkope manier voor je voeten kan zorgen. Zo krijg je ook de prachtige en zachte voeten waarvan je altijd hebt gedroomd.

Je kan een genezende, rustgevende essential olie voetenbalsem proberen. Dit is een mengsel van tea tree oil en pepermuntolie. Het zal hydrateren, de huid er jonger uitlaten zien en bacteriële- en schimmelinfecties voorkomen.
Vandaag hebben wij een andere natuurlijke remedie voor jou dat eelt zal verwijderen, gebarsten hielen zal herstellen en je voeten zacht zal maken.

Doe-het-zelf baking soda voetbad
Je hebt nodig:
-3 eetlepels baking soda
-Lavendelolie
-Scrub spons
-Moisturizer
-4-5 liter water
-Epsom zout (optioneel)

Instructies:
Voordat je naar bed gaat, meng baking soda met het water. Voeg een paar druppels lavendelolie toe. Als jij het effect van een home spa wil verbeteren en de huid wil ontgiften, voeg dan Epsom zout toe. Laat je voeten voor 15-20 minuten weken in het water. Scrub daarna de onderkant van je voet met een scrub spons. Breng dan high-in Vaseline moisturizer, Vaseline of kokosolie aan op de huid. Trek sokken aan en ga slapen.

Maak een dikke zalf van water en baking soda en scrub je voeten hiermee, als je voeten een intensere spa behandeling nodig hebben. Scrub ze daarna nog een keer met een borstel.
Deze doe-het-zelf spa behandelingen zullen de schoonheid en zachtheid van je voeten herstellen.

Probeer het daarom nu uit en geniet ervan!

OOK INTERESSANT