Zeg gedag tegen vertigo, chronische vermoeidheid en schildklierproblemen door dit te drinken

De ongezonde lifestyles die wij hebben zorgt voor allerlei gezondheidsproblemen. En daarnaast zijn de verwerkte voedingsmiddelen die wij consumeren de grootste vijanden van onze gezondheid. Bovendien worden wij constant blootgesteld aan stress, schadelijke chemicaliën en verontreinigingen in onze omgeving.

Al deze factoren beïnvloeden onze gezondheid. Hierdoor worden we vatbaar voor verschillende aandoeningen en ziekten. Er zijn verschillende behandelingen met medicijnen. Toch is de natuurlijke behandeling de beste manier om ziekten te behandelen of te voorkomen.

Een van de krachtigste natuurlijke kruiden die je kan gebruiken is tijm. Tijm zit vol met mineralen zoals, kalium, ijzer en calcium. Het fungeert ook als een krachtige antioxidant. Daarom voegt de farmaceutische industrie tijm toe aan allerlei geneesmiddelen voor de behandeling van lupus, sclerose en reumatoïde artritis.

Tijm behandelt effectief deze ziekten, evenals astma, bronchitis, duizeligheid, keelpijn, chronische vermoeidheid, hoge bloeddrukken het helpt de vorming van rode bloedcellen. Binnen een paar dagen zal je de effecten ervaren.

Daarom raden we het volgende drankje aan:
Ingrediënten:
-Een handje vol tijm (vers of gedroogd)
-1 glas gekookt water
-Honing (optioneel)

Instructies:
Was de tijm, zet het in een kom en schenk het gekookte water er over heen. Zeef het na enkele minuten en voeg honing toe. Drink dit dagelijks. Dit zal je gezondheid bevorderen!