Wat zegt je ondergoed over jou?

Het is heel raar om over je ondergoed te praten. Maar het is verstandig om je delicatessen goed in de gaten te houden en dat vanwege medische redenen. Als je niet de juiste ondergoed draagt kan je in aanraking komen met onvoorziene gezondheidsproblemen. En niemand wilt gesaboteerd worden door zijn ondergoed.

Dr. Oz gaat ons op een zo makkelijk mogelijke manier uitleggen wanneer ons ondergoed goed voor ons is, met zijn persoonlijke ondergoed test. Met 5 simpele vragen kan je erachter komen als je ondergoed goed is of als het de prullenbak in moet.

Zijn je onderbroeken te los?
Pak een onderbroek en trek aan de band. Heb je het idee dat er meer elastiek in zit dan toen je het kocht, dit kan een slecht teken zijn. Met de nieuwe mode van spandex en corrigerend ondergoed is het moeilijk te zeggen als je als vrouw bent aangekomen in gewicht. Het corrigerende ondergoed werkt alles netjes af waardoor je het niet ziet. Onderbroeken in het algemeen liegen er niet om, is je broek band losser dan toen je hem kocht? Dan is dat een teken dat je iets bent aangekomen qua gewicht.

String
Als je string minder dan drie centimeter breed in de rug is dan moet je voorzichtig zijn.
De waarheid over deze schattige onderbroekjes is dat ze bacteriƫn van je rectum in je urethra kunnen overbrengen en zelfs in je blaas. Dit kan urineweginfecties veroorzaken, vooral als u gevoelig bent voor deze infecties.

Strakke onderbroek pijpjes
Heb je gemerkt dat de pijpjes van je ondergoed iets te strak zijn? Voel je je ongemakkelijk bij het dragen van een bepaalde onderbroek? Dit is een teken dat je ondergoed te strak is.
Behalve ongemakkelijk, kunnen te strakke onderbroek pijpjes je bloedstroom afsnijden of je bloedsomloop verstoren. Ook kunnen ze je buik afknellen wat zuurreflex kan veroorzaken, en daar zit niemand op te wachten.

Statisch ondergoed
Statisch ondergoed lijkt onschadelijk, maar dat is het helaas niet. Pak een onderbroek en vouw het dubbel en weer terug, als het aan elkaar vast blijft kleven is je onderbroek statisch. Statisch ondergoed kan je huid irriteren en je zelfs eczeem bezorgen. Dit probleem kan je verhelpen door je onderbroeken met wasverzachter te wassen, en je zal nergens meer kast van hebben.

Vlekken in je onderbroek
Gele vlekken in je onderbroek. Niemand wilt eraan denken laat staan ze zien, maar mocht je ze toch zien raadpleeg dan je huisarts. Deze vlekken kunnen een teken zijn van interne aambeien. Hoewel je deze aambeien niet mag voelen, is deze ontlading een goede aanduiding dat je ze hebt, zonder het te weten.

Je onderbroek zegt meer over je dan je denkt!

OOK INTERESSANT