Zet dit in elke hoek van je huis en het elimineert elke kakkerlak zonder dat er chemicaliën aan te pas komen!

Kakkerlakken zijn walgelijk, en als je zelfs maar een of twee van ze in je huis ziet, moet je meteen iets doen. Ze verhuizen van de meest onhygiënische plaatsen naar huizen.

Gezondheid
Volgens pestkill.org verspreiden kakkerlakken 33 verschillende soorten bacteriën, zeven verschillende soorten menselijke pathogenen, E. coli en de Salmonella-bacterie, samen met zes soorten parasitaire wormen. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie veroorzaken kakkerlakken in sommige gevallen diarree, dysenterie, cholera, pest, tyfus, virussen en zelfs melaatsheid.

Bestrijding van kakkerlakken
Bestrijdingsmiddelen bevatten chemische stoffen die schadelijk zijn. Dankzij hun evolutionaire systemen kunnen kakkerlakken immuun worden tegen veel chemische kakkerlak bestrijdingsmiddelen. Mensen zijn al eeuwen bezig kakkerlakken te bestrijden, maar helaas kunnen de kakkerlakken ons bijhouden en zijn ze er nog steeds. De sleutel om kakkerlakken te vermijden en een kakkerlak vrij huis is een goede reiniging en sanitatie. We zullen een aantal schoonmaak tips delen om in gedachten te houden!

Boraxballetjes
Dit recept maakt gebruik van boorzuurpoeder, wat vrij veilig is voor mensen en huisdieren, maar verschrikkelijk nieuws voor kakkerlakken. Boorzuur zal het skelet van de kakkerlak beschadigen, uitdrogen, en de kakkerlakken vergiftigen.
Benodigde materialen:
-Rauwe Eierdooier
-30-50 gram boorzuurpoeder
-Je heeft ook wat latex handschoenen nodig

Wat te doen
Meng de eidooier en het boorzuurpoeder goed samen, trek je handschoenen aan en maak kleine ronde ballen uit het mengsel met een diameter van 1 cm.
In een uur zijn ze droog en klaar voor gebruik!

Waar plaats je de boraxballetjes?
Plaats de ballen zoveel mogelijk in het zicht zodat de kakkerlakken de ballen zien en ervan willen proeven. Hopelijk worden de kakkerlakken zo snel mogelijk uitgeroeid en is je huis kakkerlak vrij.

OOK INTERESSANT