Deze ziekten worden allemaal veroorzaakt door magnetrons.

De magnetronoven is een speciaal apparaat, dat ontworpen is door twee wetenschappers in de Tweede Wereldoorlog. In combinatie met het radarsysteem van de Britten hadden deze magnetronovens de mogelijkheid om nazi-vliegtuigen te lokaliseren en om bombardementen tegen te houden.

Na een paar jaar kwam Percy LeBaron Spencer, een lid van de militaire industriële complex, ook wel bekend als Raytheon Company, erachter dat deze apparaten voedsel konden koken. De radar smolt een snoepreep die hij in zijn zak had. Dit leidde uiteindelijk tot de creatie van Radar Range, wat de eerste magnetronoven werd. De reden waarom we spreken over het begin van de magnetronoven, is dat het veel uitlegt over hun aard en het geeft aan waarom veel onderzoekers vandaag de dag tegen hun gebruik is.

Je moet er altijd voor zorgen dat je niet in de buurt bent van de magnetronoven, wanneer het aan staat. Het is namelijk bewezen dat een magere 10 hertz je gezondheid in gevaar kan brengen.

Dit zijn de bijwerkingen van magnetronovens, bevestigd door een aantal studies:
-Verzwakt immuunsysteem
-Snellere vatbaarheid voor ziektes
-Aangeboren afwijkingen
-Staar
-Verminderde weerstand tegen virale- en bacterie-infecties
-kanker
Aan de andere kant zijn dit de effecten die een magnetronoven heeft op voedsel:
De Zwitserse wetenschapper Hans Hertel heeft een studie uitgevoerd, waar uitkwam dat de voedingsstoffen in het voedsel werden geëlimineerd door de magnetronoven.
De stralingen van de magnetronoven vervormt en vernietigt de voedselmoleculen, wat kan leiden tot schadelijke radioactieve stoffen. In 1992 heeft een studie van Search for Health een onderzoek gedaan naar magnetronovens.

De volgende problemen traden op bij de deelnemers:
-Verminderde hemoglobine wat leidde tot anemische omstandigheden
-Stijging cholesterolgehalte
-Verhoging van de witte bloedcellen
-Verlaging van de witte bloedcellen
-Borstvoeding dat in de magnetron werd opgewarmd verloor 96% van zijn afweerstoffen

We kunnen niet ontkennen dat magnetronovens de snelste en makkelijkste manier is om je eten te koken. Maar de gezondheid van jou en je familie zal altijd voorop moeten staan en het is bewezen dat magnetronovens je gezondheid kunnen schaden. Dus je kan proberen hun effecten te minimaliseren of zelfs volledig te elimineren.

OOK INTERESSANT