Alarmsysteem upgrade nodig?

0
377

Het is iets waar niet veel mensen aan denken, maar het is wel iets waar veel mensen baadt bij hebben. Na een succesvolle campagne van de overheid een aantal jaar geleden, waar ze bevorderden dat als men de deur uit gaat alle ramen en deuren dicht en op slot te doen. Het aantal huisovervallen is destijds flink gedaald waardoor er ook minder leed is ontstaan. Dit is een stap in de juiste richting maar nog niet het einde. Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal in een buurt wonen waar er niet meer wordt ingebroken en we ons veilig kunnen voelen, ten alle tijden. Helaas is dat nog niet het geval.

De mogelijkheden

Het lijkt recht toe recht aan. U koopt een alarm en vervolgens bent u beveiligd tegen alle mogelijke inbrekers. Helaas ligt het niet zo gemakkelijk. Er zijn een hoop verschillen in de systemen, zo heb een alarmsysteem woning of is het mogelijk er één voor een bedrijfspand te nemen. Vervolgens bestaat zo’n systeem tegenwoordig uit een hoop verschillende modules. Zo is het tegenwoordig mogelijk om ook uw deurbel bij dit systeem te betrekken, hiermee kunt u ten alle tijden met mensen die voor de deur staan communiceren. Het is dan mogelijk om met behulp van een lockguard ook de deur direct voor mensen te openen. Hierdoor hoeft u niet meer van de bank af te komen of als u niet thuis bent kunt u de bekende vast binnen laten. Ook is het mogelijk beveiligingscamera’s voor zowel binnen als buiten aan te schaffen. Deze kunnen gekoppeld worden aan een meldkamer die bij verdachte activiteiten de juiste autoriteiten inschakelen. Het hoeft niet eens meer te gaan om binnendringers bij dit systeem maar er kan bijvoorbeeld ook een rookdetector worden gekoppeld aan een systeem. Als er dan in uw huis rook ontwikkelen plaatsvindt wordt dit meteen naar de meldkamer gemeld.

Proffesional

Het belangrijkste is dat u advies in wint bij een professional. Op www.verisure.nl is het mogelijk om gebruik te maken van het advies van professionals. Zij hebben al ruim 25 jaar ervaring met het beveiligen van objecten en werken over de hele wereld. In totaal beschermen zij ruim 2,5 miljoen huizen die 24 uur per dag met hun meldkamers verbonden zijn. Kortom, dit is een vertrouwde partij met genoeg ervaring om ieder pand een stukje veiliger te maken en ervoor te zorgen dat er geen ongenode gasten binnen komen. Uw spullen zullen u dankbaar zijn.