Tover je woning om voor het nieuwe jaar

0
1777

Het jaar 2020 loopt op haar einde. Ik, en ik denk veel anderen met mij, kijk enorm uit naar het nieuwe jaar. We zijn klaar voor verandering en de volgende stap. Voor veel mensen was 2020 een enorme uitdaging. Tijd voor de opruiming en iets leuks. Bijvoorbeeld in je huis. Geef je woning een nieuwe look. In deze blog vertel ik je hoe je dat allemaal kan doen. Lees je mee?

Nieuwe basis

Een redelijk grote onderneming is het veranderen van de basis. Maar soms is het gewoon nodig. Met de basis bedoel ik de muren en vooral de vloer. Eén in de zoveel tijd moet je hier wat aan opfrissen. Even een nieuw likje verf op de muren of kies voor een hele andere vloer. Dit doet ook meteen wat voor het gehele uiterlijk van je huis. Ik raad altijd een pvc vloer aan. Het is heel makkelijk te onderhouden en komt in de meest mooie hout printen. Zo is het nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden, maar het is honderd keer makkelijker te onderhouden. Kijk hier voor mooie houten vloeren Den Haag.

Eindelijk die verbouwing

Kies in 2021 voor jezelf en ga die grote verbouwing aan. Wellicht is het nu de tijd om die badkamer helemaal om te gooien en te vernieuwen. Of heb je al tijden het idee voor een aanbouw? Dan is dat nu de tijd ervoor. Stippel de boel uit en dan aan het werk! Als het nodig is, is het nodig. In 2021 maken we sprongen.

Een kleine aanpassing hier en daar

Liever een kleine verandering? Dat kan natuurlijk ook. Verander de accenten in je huis zoals kussens en andere accessoires. Plaats in plaats daarvan accessoires met een andere kleur of gemaakt van een ander materiaal. Je huis blijft herkenbaar van jou, maar door die nieuwigheidjes krijgt het toch een fris uiterlijk en voelt het binnen een handomdraai aan als nieuw.

Complete make-over

Ik heb het net al even gehad over een grote verbouwing. Dat kan ook zonder de hamer tegen de muren te gooien. Wellicht heb je al honderd jaar dezelfde meubels en/of zijn ze inmiddels versleten. Spaar voor jezelf geld op en ga voor een complete make-over. Wil je een andere stijl in huis? Dan is dit het moment. Kijk online voor de leukste wooninspiratie. Wie weet, kies jij voor een stoer huis met metaal, minimale aankleding en neutrale kleuren of ga je voor huiselijk met hout en zachte materialen en warme kleuren?