Het analyseren van de bitcoin koers

0
1185

Wil je de bitcoin koers analyseren? Gebruik dan een grafiek die de huidige en de historische koers van de Bitcoin (BTC) toont. Door de bitcoin koers te analyseren kom je te weten of dit een juist moment is om de bitcoin te kopen. Om de bitcoin koers te kunnen analyseren moet je een bitcoin grafiek kunnen aflezen. Er is een pagina ontworpen waar wordt uitgelegd hoe je cryptocurrency grafieken kunt lezen.

Wat je moet weten over de bitcoin koers

De koers van de bitcoin kan op dagelijkse basis flink fluctueren. Waarom? Omdat de bitcoin op dit moment nog een vrij kleine markt is. Investeerders komen samen op de verschillende handelsplatformen in de wereld om onder andere bitcoin te kopen en te verkopen. De koers van de bitcoin gaat omhoog als er op dat moment meer vraag is naar de bitcoin, en andersom. Helaas is de bitcoin koers moeilijk te voorspellen. Die koers is  namelijk constant in beweging. Hoe kun je bepalen of het een goed moment is om bitcoin te kopen? veel beleggers kiezen ervoor om te werken met een simpele strategie. Ze kopen er bijvoorbeeld iedere maand of week op hetzelfde moment een klein beetje bitcoin bij. De belangrijkste monetaire eigenschap van bitcoin is de in de computercode vastgelegde gemaximeerde hoeveelheid van 21 miljoen eenheden. de koers van de bitcoin is dus niet, zoals de nationale valuta, onderhevig aan inflatie. Die monetaire eigenschap maakt van de bitcoin een waardevolle vorm van geld maken. Dankzij de schaarste van de bitcoin is de bitcoin een ultieme vluchthaven voor je vermogen. Je kunt je vermogen dus veilig voor de lange termijn bewaren in bitcoin. 

Het kopen van bitcoin

Ben je een beginnende belegger? wellicht wil je bitcoin kopen. Het is een munt die onafhankelijk van banken kunt vasthouden. Voor een beginnende belegger kan dat lastig zijn. Gelukkig zijn er bedrijven die het kopen en verkopen van cryptocurrency zo eenvoudig mogelijk heeft gemaakt. Bitcoin kopen is dus eenvoudig. Iedereen die bitcoin wil kopen moet toegang kunnen hebben tot deze financiële revolutie. Bovendien moet iedereen kunnen leren hoe hij de de gekochte bitcoin volledig in eigen beheer kan bewaren. Het bitcoin kopen wordt stap voor stap uitgelegd. Bij het bitcoin kopen gaat het om jouw geld. Daarom is het belangrijk dat je veilig en goed geïnformeerd te werk gaat.

Stapsgewijs bitcoin kopen met iDEAL

De eerste stap is, bij de meeste bedrijven, het aanmaken van een eigen wallet. De bitcoin wallet heb je nodig om de door jou gekochte bitcoin te kunnen ontvangen. De tweede stap is het plaatsen van een bitcoin bestelling. De derde stap is het afrekenen van je bitcoin bestelling. Bij bitcoin kopen is verificatie de vierde stap. Het bedrijf dat de bitcoin verkoopt, is verplicht om jouw identiteit te verifiëren.