De beste games voor deze zomer

0
1505

Velen van ons zullen deze zomer meer binnen zitten dan andere zomers. Op vakantie naar een tropische locatie is door de reisbelemmeringen niet goed mogelijk en daarnaast zijn er ook ontzettend veel mensen die door de hittegolf momenteel voornamelijk binnen blijven zitten. Voor fans van videogames is het daarom een goed moment om lekker koel binnen te blijven en videogames te spelen. De vraag is natuurlijk, wat zijn de beste games om te spelen op het moment. In dit artikel bespreken we de leukste games om deze zomer te spelen.

Gamepc of console

De eerst vraag is natuurlijk hoe je je games speelt. Sommige mensen spelen liever op een console terwijl andere mensen juist graag op een computer spelen. Beide manieren van gamen hebben zo hun voordelen en nadelen. Wanneer je samen wilt gamen dan is het bijvoorbeeld een goed idee om een console aan te schaffen. Bij een console kun je al snel een tweede controller kopen en het is zelfs mogelijk een derde en vierde controller aan te schaffen. Er zijn veel console spellen die zelfs exclusief te spelen zijn op consoles. Denk bijvoorbeeld aan Red Dead Redemption. Ook spellen zoals Fifa worden vaak me het meeste plezier gespeeld met een groep vrienden die met zijn allen op de zitten. Veel mensen die op game pc’s spelen, spelen vaak solo. Toch heeft een gaming PC ook voordelen. Als je van spellen met een mooie grafische vormgeving houdt kun je bijvoorbeeld beter kiezen voor een gaming pc. Een computer kan namelijk zwaardere spellen aan. Ook is een pc natuurlijk veel breder inzetbaar. Je kunt met een computer natuurlijk veel meer taken en werkzaamheden uitvoeren.

Beste games

Nu verder met de beste games voor deze zomer. Misschien wel de grootste hit op dit moment is de game, Ghost of Tsushima. Deze actiegame die je speelt vanuit de derde persoon heeft een prachtige open wereld en speelt zich af in de 13e eeuw van Japan. Deze game is een van de meest populaire games van dit moment en voor mensen die bijvoorbeeld fan zijn van assassin’s creed, is het een goede optie.

Een andere fantastische game om deze zomer te spelen is Formula 1:2020. Sinds Max Verstappen bij de absolute wereldtop hoort is het niet gek dat Formula 1 in de afgelopen jaren gigantisch aan populariteit heeft gewonnen. En er wordt ook elk jaar een fantastische videogame uitgebracht. Formula 1 speel je natuurlijk wel het beste door er ook een stuur en pedalen bij aan te schaffen.